Tentang Kami

Menyatukan Komuniti

demo-attachment-33-final-4

Visi Kami

Untuk mendapatkan daya tarikan yang besar dan mencapai landskap digital yang berkembang menggunakan model DECS kami. Visi utama adalah untuk membawa orang ramai menjadi satu komuniti, menghubungkan kesemua komuniti ini, dan mengurangkan keperluan untuk bersaing dengan menjadikan pesaing kepada kolaborator.

000
DgbkC8Nw6sNvN0X4szVXr3bffjIH6TwiGVxQCQCD

Misi Kami

Pada awal wabak COVID-19 ini, pengasas kami, Dato ’Sri Yong menyedari bahawa peniaga offline menderita dan menjangka cabaran yang akan dihadapi oleh peniaga pada masa hadapan.

Bersama dengan pengasas lain, mereka bercita-cita untuk membantu perniagaan dan ekonomi Malaysia melalui Aplikasi Cun Cun Super App dengan memanfaatkan modal kewangan dan pengetahuan mereka untuk membentuk ekonomi maya tetapi nyata dalam bentuk modal kepenggunaan.

Citizen

Kami berhasrat untuk membuat nilai x2 x3 untuk setiap perbelanjaan oleh Cun Cun Citizen kami.

Button

Ekonomi

Untuk membentuk Sistem Komuniti Ekonomi Digital (DECS) melalui penyatuan sumber.

Pedagang

Kami bertujuan untuk mendigitalkan perniagaan peniaga di Malaysia, memberikan nilai.

Button

Pembangun Perniagaan

Sokong pemaju perniagaan untuk membina kerjaya dan pendapatan pasif semasa wabak ini.

Button

The Digital Economy Community System (DECS) Model

Oleh kerana itu, kami di Cun Cun sangat menekankan pada mewujudkan dan menghubungkan komuniti-komuniti dengan menyediakan Digital Economy Community System (DECS)– DECS merupakan satu gelung yang tiada batas dan akan terus berkembang.

Ia terdiri daripada Komuniti, Peniaga, dan Business Developers. Sistem DECS kami bertujuan untuk menyediakan ekonomi secara digital yang tersendiri dengan harapan ia akan memberi manfaat kepada ekonomi Malaysia.

Sertailah kami dalam usaha memenuhi visi kami!

Shopping Basket